Серија 6561

Термоелектричен активатор.

Оди до
656102.png
656102_dim~-~page-1.png
656102.png
656102_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Термоелектричен активатор.

Технички податоци

Опсег на амбиентална температура: 0–50 °C
потрошувачка на енергија: 3 W
Класа за заштита: IP 44 (вертикална положба)
Должина на напојниот кабел: 0,80 m, 0,8 m
Почетна струја: ≤ 1 A

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел Напојување со електрична енергија
3D модели
Текст за опис
Термоелектричен активатор. Опсег на амбиентална температура: 0–50 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). потрошувачка на енергија: 3 W. Класа за заштита: IP 44 (вертикална положба). Должина на напојниот кабел: 0,80 m. Почетна струја: ≤ 1 A.
SCIP code
d5748c46-b3b5-4e4d-854c-815eab64e1e7
3D модели
Текст за опис
Термоелектричен активатор. Опсег на амбиентална температура: 0–50 °C. Напојување со електрична енергија: 24V (AC). потрошувачка на енергија: 3 W. Класа за заштита: IP 44 (вертикална положба). Должина на напојниот кабел: 0,8 m. Почетна струја: ≤ 1 A.
SCIP code
1f06b2b5-1a3a-42b3-964e-4f0877352247

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi