Серија 676

Двонасочен зонски вентил.

Оди до
676040.png
676040_bol~-~page-1.png
676040_dim~-~page-1.png
676040.png
676040_bol~-~page-1.png
676040_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Двонасочен зонски вентил.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 0–95 °C
△ стр макс.: 1,2 bar
Kv: 3,7 m³/h

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Двонасочен зонски вентил. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–95 °C. △ стр макс.: 1,2 bar. Kv: 3,7 m³/h.
SCIP code
c63f21f4-d0be-4354-ade8-beb9ac8cb892
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Двонасочен зонски вентил. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–95 °C. △ стр макс.: 1,2 bar. Kv: 3,7 m³/h.
SCIP code
e3ac7a8c-55e4-491a-ab1d-0e6be1a14afa
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Двонасочен зонски вентил. Поврзување: G 1" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–95 °C. △ стр макс.: 1,2 bar. Kv: 3,7 m³/h.
SCIP code
b42eae4e-b856-461e-a654-5c6c8130da08

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi