Серија 6563

Термоелектричен активатор. Со рачно отворање и индикатор за положба.

Оди до
656302.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Термоелектричен активатор. Со рачно отворање и индикатор за положба.

PATENT

Технички податоци

Опсег на амбиентална температура: 0–50 °C
потрошувачка на енергија: 3 W
Класа за заштита: IP 40
Должина на напојниот кабел: 0,80 m, 0,8 m
Почетна струја: ≤ 1 A

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел Напојување со електрична енергија
3D модели
Текст за опис
Термоелектричен активатор. Со рачно отворање и индикатор за положба. Опсег на амбиентална температура: 0–50 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). потрошувачка на енергија: 3 W. Класа за заштита: IP 40. Должина на напојниот кабел: 0,80 m. Почетна струја: ≤ 1 A.
SCIP code
ef38c230-bfb5-4195-87e2-01afd75fbf62
3D модели
Текст за опис
Термоелектричен активатор. Со рачно отворање и индикатор за положба. Опсег на амбиентална температура: 0–50 °C. Напојување со електрична енергија: 24V (AC) / (DC). потрошувачка на енергија: 3 W. Класа за заштита: IP 40. Должина на напојниот кабел: 0,8 m. Почетна струја: ≤ 1 A.
SCIP code
888a9cb3-c8e9-4c1f-9da5-bb1f53fa3bca

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi