Серија 678

Тринасочен зонски вентил со бајпас т-спојка.

Оди до
678040.png
678040_dim~-~page-1.png
678040_sez~-~page-1.png
678040.png
678040_dim~-~page-1.png
678040_sez~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Тринасочен зонски вентил со бајпас т-спојка.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 0–95 °C
△ стр макс.: 1,2 bar
Кv директно: 3,7 m³/h
Kv бајпас: 1,0 m³/h

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
3D модели
Текст за опис
Тринасочен зонски вентил со бајпас т-спојка. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–95 °C. △ стр макс.: 1,2 bar. Кv директно: 3,7 m³/h. Kv бајпас: 1,0 m³/h.
SCIP code
b70ba18b-2fbb-4c9a-bb4f-44e5ffafcec3
3D модели
Текст за опис
Тринасочен зонски вентил со бајпас т-спојка. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–95 °C. △ стр макс.: 1,2 bar. Кv директно: 3,7 m³/h. Kv бајпас: 1,0 m³/h.
SCIP code
f07b9aa5-c121-4a9a-81e4-d038ad3dc8ea
3D модели
Текст за опис
Тринасочен зонски вентил со бајпас т-спојка. Поврзување: G 1" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–95 °C. △ стр макс.: 1,2 bar. Кv директно: 3,7 m³/h. Kv бајпас: 1,0 m³/h.
SCIP code
cacd5583-fa5f-43f9-8eba-f13843825672

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi