Seritë 678

Valvul zonale me tre rrugë, me by-pass “T”.

Shko te
678040.png
678040_dim~-~page-1.png
678040_sez~-~page-1.png
678040.png
678040_dim~-~page-1.png
678040_sez~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul zonale me tre rrugë, me by-pass “T”.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–95 °C
△p maks.: 1,2 bar
Kv i drejtë: 3,7 m³/h
Kv për anashkalim: 1,0 m³/h

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul zonale me tre rrugë, me by-pass “T”. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–95 °C. △p maks.: 1,2 bar. Kv i drejtë: 3,7 m³/h. Kv për anashkalim: 1,0 m³/h.
SCIP code
b70ba18b-2fbb-4c9a-bb4f-44e5ffafcec3
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul zonale me tre rrugë, me by-pass “T”. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–95 °C. △p maks.: 1,2 bar. Kv i drejtë: 3,7 m³/h. Kv për anashkalim: 1,0 m³/h.
SCIP code
f07b9aa5-c121-4a9a-81e4-d038ad3dc8ea
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul zonale me tre rrugë, me by-pass “T”. Lidhjet: G 1" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–95 °C. △p maks.: 1,2 bar. Kv i drejtë: 3,7 m³/h. Kv për anashkalim: 1,0 m³/h.
SCIP code
cacd5583-fa5f-43f9-8eba-f13843825672

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi