Серија 677

Тринасочен зонски вентил.

Оди до
677050.png
677040_dim~-~page-1.png
677050.png
677040_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Тринасочен зонски вентил.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 0–95 °C
△ стр макс.: 1,2 bar
Кv директно: 3,7 m³/h
Kv бајпас: 1,0 m³/h

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
3D модели
Текст за опис
Тринасочен зонски вентил. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–95 °C. △ стр макс.: 1,2 bar. Кv директно: 3,7 m³/h. Kv бајпас: 1,0 m³/h.
SCIP code
5bee6f98-bf3e-40db-8604-37632ea1c70c
3D модели
Текст за опис
Тринасочен зонски вентил. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–95 °C. △ стр макс.: 1,2 bar. Кv директно: 3,7 m³/h. Kv бајпас: 1,0 m³/h.
SCIP code
f835c837-3913-43d1-8ab1-b5809b9f4b0a
3D модели
Текст за опис
Тринасочен зонски вентил. Поврзување: G 1" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–95 °C. △ стр макс.: 1,2 bar. Кv директно: 3,7 m³/h. Kv бајпас: 1,0 m³/h.
SCIP code
988bb823-0634-458c-a897-7e743dc89f33

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi