Seritë 677

Valvul zonale me tre rrugë.

Shko te
677050.png
677040_dim~-~page-1.png
677050.png
677040_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul zonale me tre rrugë.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–95 °C
△p maks.: 1,2 bar
Kv i drejtë: 3,7 m³/h
Kv për anashkalim: 1,0 m³/h

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul zonale me tre rrugë. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–95 °C. △p maks.: 1,2 bar. Kv i drejtë: 3,7 m³/h. Kv për anashkalim: 1,0 m³/h.
SCIP code
5bee6f98-bf3e-40db-8604-37632ea1c70c
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul zonale me tre rrugë. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–95 °C. △p maks.: 1,2 bar. Kv i drejtë: 3,7 m³/h. Kv për anashkalim: 1,0 m³/h.
SCIP code
f835c837-3913-43d1-8ab1-b5809b9f4b0a
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul zonale me tre rrugë. Lidhjet: G 1" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–95 °C. △p maks.: 1,2 bar. Kv i drejtë: 3,7 m³/h. Kv për anashkalim: 1,0 m³/h.
SCIP code
988bb823-0634-458c-a897-7e743dc89f33

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi