Серија 662

Пар колектори со затворачки и контролни вентили.

Оди до
662625.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Пар колектори со затворачки и контролни вентили.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–100 °C
Централно растојание на излезот: 50 mm

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување излезна врска
3D модели
Текст за опис
Пар колектори со затворачки и контролни вентили. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F, влезови, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: G 1" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. излезна врска: G 3/4" A (ISO 228-1) M, 2 излези. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Централно растојание на излезот: 50 mm.
SCIP code
80acde68-2829-4cd0-bc4c-e244d3a5ff3a
3D модели
Текст за опис
Пар колектори со затворачки и контролни вентили. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F, влезови, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: G 1" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. излезна врска: G 3/4" A (ISO 228-1) M, 3 излези. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Централно растојание на излезот: 50 mm.
SCIP code
5af91cd0-d13f-478a-9d15-30c96bce6c2d
3D модели
Текст за опис
Пар колектори со затворачки и контролни вентили. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F, влезови, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: G 1" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. излезна врска: G 3/4" A (ISO 228-1) M, 4 излези. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Централно растојание на излезот: 50 mm.
SCIP code
bcf3d9a3-6080-4212-ac73-7f714153ef15
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Пар колектори со затворачки и контролни вентили. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F, влезови, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: G 1" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. излезна врска: G 3/4" A (ISO 228-1) M, 5 излези. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Централно растојание на излезот: 50 mm.
SCIP code
e1b939a9-c458-4c5e-9466-b12a8e701549
3D модели
Текст за опис
Пар колектори со затворачки и контролни вентили. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F, влезови, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: G 1" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. излезна врска: G 3/4" A (ISO 228-1) M, 6 излези. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Централно растојание на излезот: 50 mm.
SCIP code
30099cdf-1a01-4313-a94e-df60d5ff75cf

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi