Серија 5996

Двоен радијален краен приклучок.

Оди до
599662.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Двоен радијален краен приклучок.
За дистрибутивни колектори од серија 662.

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Двоен радијален краен приклучок. За дистрибутивни колектори од серија 662. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: Ga 3/4" (ISO 228-1) M, крајниот излез.
SCIP code
b61c5304-1cde-4650-be58-f4669e4da238

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi