Seritë 5996

Rekorderi fundore radiale e dyfishtë.

Shko te
599662.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rekorderi fundore radiale e dyfishtë.
Për kolektorë shpërndarës të serisë 662.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi fundore radiale e dyfishtë. Për kolektorë shpërndarës të serisë 662. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F, hyrje. Lidhjet: Ga 3/4" (ISO 228-1) M, dalje fundore.
SCIP code
b61c5304-1cde-4650-be58-f4669e4da238

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi