Серија 658

Пар челични држачи за монтирање за дистрибутивни колектори од сериите 662 и 664.

Оди до
658101.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Пар челични држачи за монтирање за дистрибутивни колектори од сериите 662 и 664.

Цртежи и спецификации

Број на дел
Текст за опис
Пар челични држачи за монтирање за дистрибутивни колектори од сериите 662 и 664.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi