Seritë 658

Çift kapësesh çeliku për montimin e kolektorëve shpërndarës të serive 662 dhe 664.

Shko te
658101.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Çift kapësesh çeliku për montimin e kolektorëve shpërndarës të serive 662 dhe 664.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Teksti i tenderit
Çift kapësesh çeliku për montimin e kolektorëve shpërndarës të serive 662 dhe 664.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi