Seritë 662

Çift kolektorësh shpërndarjeje të pajisur me valvula bllokuese dhe rregullatore për prurjet e rregulluara paraprakisht.

Shko te
662625.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Çift kolektorësh shpërndarjeje të pajisur me valvula bllokuese dhe rregullatore për prurjet e rregulluara paraprakisht.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C
Distanca qendrore nga dalja: 50 mm

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet Lidhja e daljes
Modele 3D
Teksti i tenderit
Çift kolektorësh shpërndarjeje të pajisur me valvula bllokuese dhe rregullatore për prurjet e rregulluara paraprakisht. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F, hyrje, Lidhja për rakorderat Caleffi. Lidhjet: G 1" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. lidhja e daljes: G 3/4" A (ISO 228-1) M, 2 dalje. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Distanca qendrore nga dalja: 50 mm.
SCIP code
80acde68-2829-4cd0-bc4c-e244d3a5ff3a
Modele 3D
Teksti i tenderit
Çift kolektorësh shpërndarjeje të pajisur me valvula bllokuese dhe rregullatore për prurjet e rregulluara paraprakisht. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F, hyrje, Lidhja për rakorderat Caleffi. Lidhjet: G 1" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. lidhja e daljes: G 3/4" A (ISO 228-1) M, 3 dalje. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Distanca qendrore nga dalja: 50 mm.
SCIP code
5af91cd0-d13f-478a-9d15-30c96bce6c2d
Modele 3D
Teksti i tenderit
Çift kolektorësh shpërndarjeje të pajisur me valvula bllokuese dhe rregullatore për prurjet e rregulluara paraprakisht. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F, hyrje, Lidhja për rakorderat Caleffi. Lidhjet: G 1" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. lidhja e daljes: G 3/4" A (ISO 228-1) M, 4 dalje. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Distanca qendrore nga dalja: 50 mm.
SCIP code
bcf3d9a3-6080-4212-ac73-7f714153ef15
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Çift kolektorësh shpërndarjeje të pajisur me valvula bllokuese dhe rregullatore për prurjet e rregulluara paraprakisht. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F, hyrje, Lidhja për rakorderat Caleffi. Lidhjet: G 1" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. lidhja e daljes: G 3/4" A (ISO 228-1) M, 5 dalje. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Distanca qendrore nga dalja: 50 mm.
SCIP code
e1b939a9-c458-4c5e-9466-b12a8e701549
Modele 3D
Teksti i tenderit
Çift kolektorësh shpërndarjeje të pajisur me valvula bllokuese dhe rregullatore për prurjet e rregulluara paraprakisht. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F, hyrje, Lidhja për rakorderat Caleffi. Lidhjet: G 1" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. lidhja e daljes: G 3/4" A (ISO 228-1) M, 6 dalje. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Distanca qendrore nga dalja: 50 mm.
SCIP code
30099cdf-1a01-4313-a94e-df60d5ff75cf

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi