Seritë 664

Izolim për kolektorë shpërndarjeje të serive 662, 664 dhe 665.

Shko te
CBN6646F1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Izolim për kolektorë shpërndarjeje të serive 662, 664 dhe 665.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Izolim për kolektorë shpërndarjeje të serive 662, 664 dhe 665.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Izolim për kolektorë shpërndarjeje të serive 662, 664 dhe 665.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Izolim për kolektorë shpërndarjeje të serive 662, 664 dhe 665.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi