Серија 664

Изолација за дистибутивни колектори од сериите 662, 664 и 665.

Оди до
CBN6646F1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Изолација за дистибутивни колектори од сериите 662, 664 и 665.

Преземи

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Изолација за дистибутивни колектори од сериите 662, 664 и 665.
3D модели
Текст за опис
Изолација за дистибутивни колектори од сериите 662, 664 и 665.
3D модели
Текст за опис
Изолација за дистибутивни колектори од сериите 662, 664 и 665.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi