Seritë 662

Paketë by-pass-ësh diferencialë me konfigurim të fiksuar 20 kPa (2000 mm w.g.), me zorrë fleksibël.

Shko te
662000.png
662000_dim~-~page-1.png
662000.png
662000_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Paketë by-pass-ësh diferencialë me konfigurim të fiksuar 20 kPa (2000 mm w.g.), me zorrë fleksibël.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Paketë by-pass-ësh diferencialë me konfigurim të fiksuar 20 kPa (2000 mm w.g.), me zorrë fleksibël. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, hyrje, Dado e kapur. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C.
SCIP code
46723c83-d061-4e11-bd76-5bfdafd6e114

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi