Серија 662

Комплет за бајпас со фиксна поставка 20 kPa (2000 mm w.g.), со флексибилно црево.

Оди до
662000.png
662000_dim~-~page-1.png
662000.png
662000_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Комплет за бајпас со фиксна поставка 20 kPa (2000 mm w.g.), со флексибилно црево.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 0–100 °C

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Комплет за бајпас со фиксна поставка 20 kPa (2000 mm w.g.), со флексибилно црево. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, влезови, заробен орев. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C.
SCIP code
46723c83-d061-4e11-bd76-5bfdafd6e114

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi