Seritë 676

Valvul zonale me dy rrugë.

Shko te
676040.png
676040_bol~-~page-1.png
676040_dim~-~page-1.png
676040.png
676040_bol~-~page-1.png
676040_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul zonale me dy rrugë.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–95 °C
△p maks.: 1,2 bar
Kv: 3,7 m³/h

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul zonale me dy rrugë. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–95 °C. △p maks.: 1,2 bar. Kv: 3,7 m³/h.
SCIP code
c63f21f4-d0be-4354-ade8-beb9ac8cb892
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul zonale me dy rrugë. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–95 °C. △p maks.: 1,2 bar. Kv: 3,7 m³/h.
SCIP code
e3ac7a8c-55e4-491a-ab1d-0e6be1a14afa
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul zonale me dy rrugë. Lidhjet: G 1" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–95 °C. △p maks.: 1,2 bar. Kv: 3,7 m³/h.
SCIP code
b42eae4e-b856-461e-a654-5c6c8130da08

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi