Seritë 6563

Aktuator termo-elektrik. Me hapje manuale dhe tregues pozicioni.

Shko te
656314.png
656312_sez~-~page-1.png
656312_dim~-~page-1.png
656314.png
656312_sez~-~page-1.png
656312_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Aktuator termo-elektrik. Me hapje manuale dhe tregues pozicioni.

Me mikroçelës ndihmës
PATENT

Të dhënat teknike

Gama e temperaturës së ambientit: 0–50 °C
Konsumi i energjisë: 3 W
Klasa e mbrojtjes: IP 40
Gjatësia e kabullit të furnizimit: 0,8 m
Vlerësimi i rrymës së mikroçelësit ndihmës (230 V): 0,8 A
Rryma e ndezjes: ≤ 1 A

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Furnizimi me energji elektrike
Modele 3D
Teksti i tenderit
Aktuator termo-elektrik. Me hapje manuale dhe tregues pozicioni. Me mikroçelës ndihmës Gama e temperaturës së ambientit: 0–50 °C. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Konsumi i energjisë: 3 W. Klasa e mbrojtjes: IP 40. Gjatësia e kabullit të furnizimit: 0,8 m. Vlerësimi i rrymës së mikroçelësit ndihmës (230 V): 0,8 A. Rryma e ndezjes: ≤ 1 A.
SCIP code
1075d6e6-bdb0-44b5-9e02-ace849618985
Modele 3D
Teksti i tenderit
Aktuator termo-elektrik. Me hapje manuale dhe tregues pozicioni. Me mikroçelës ndihmës Gama e temperaturës së ambientit: 0–50 °C. Furnizimi me energji elektrike: 24 V (AC) / (DC). Konsumi i energjisë: 3 W. Klasa e mbrojtjes: IP 40. Gjatësia e kabullit të furnizimit: 0,8 m. Vlerësimi i rrymës së mikroçelësit ndihmës (230 V): 0,8 A. Rryma e ndezjes: ≤ 1 A.
SCIP code
75310c81-22e1-4f4f-baaf-8673f8db150b

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi