Серија 6563

Термоелектричен активатор. Со рачно отворање и индикатор за положба.

Оди до
656314.png
656312_sez~-~page-1.png
656312_dim~-~page-1.png
656314.png
656312_sez~-~page-1.png
656312_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Термоелектричен активатор. Со рачно отворање и индикатор за положба.

Со помошен микропрекинувач.
PATENT

Технички податоци

Опсег на амбиентална температура: 0–50 °C
потрошувачка на енергија: 3 W
Класа за заштита: IP 40
Должина на напојниот кабел: 0,8 m
Оцена на контакт на помошен микропрекинувач (230V): 0,8 A
Почетна струја: ≤ 1 A

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел Напојување со електрична енергија
3D модели
Текст за опис
Термоелектричен активатор. Со рачно отворање и индикатор за положба. Со помошен микропрекинувач. Опсег на амбиентална температура: 0–50 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). потрошувачка на енергија: 3 W. Класа за заштита: IP 40. Должина на напојниот кабел: 0,8 m. Оцена на контакт на помошен микропрекинувач (230V): 0,8 A. Почетна струја: ≤ 1 A.
SCIP code
1075d6e6-bdb0-44b5-9e02-ace849618985
3D модели
Текст за опис
Термоелектричен активатор. Со рачно отворање и индикатор за положба. Со помошен микропрекинувач. Опсег на амбиентална температура: 0–50 °C. Напојување со електрична енергија: 24V (AC) / (DC). потрошувачка на енергија: 3 W. Класа за заштита: IP 40. Должина на напојниот кабел: 0,8 m. Оцена на контакт на помошен микропрекинувач (230V): 0,8 A. Почетна струја: ≤ 1 A.
SCIP code
75310c81-22e1-4f4f-baaf-8673f8db150b

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi