SHFLETO KATEGORITË E

Shfryrës ajri automatikë

Valvulat automatike të të ajrit kryejnë funksionin e eliminimit të ajrit të formohet brenda qarqeve të sistemit të ngrohjes dhe ftohjes, pa asnjë ndërhyrje manuale.