Seritë 5020

MINICAL, Zgavër ajri automatike.

Shko te
502030.png
502030_sez~-~page-1.png
50203_dim~-~page-1.png
502030.png
502030_sez~-~page-1.png
50203_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Zgavër ajri automatike.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 2,5 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–120 °C
Materialet: Nikel

Certifikimet

WRAS

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Zgavër ajri automatike. Lidhjet: G 3/8" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 2,5 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–120 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
cf525b49-421a-4caa-b27c-bfdde7893c2a
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Zgavër ajri automatike. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 2,5 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–120 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
b52182ec-136b-46d7-b5b7-ac065b9c6d28

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi