Seritë 5620

AQUASTOP®, Kapuç higroskopik sigurie. E kromuar.

Shko te
562000.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Kapuç higroskopik sigurie. E kromuar.

Të dhënat teknike

Lustër: krom
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Kapuç higroskopik sigurie. E kromuar. Lustër: krom. Materialet: Nikel.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi