Серија 5620

AQUASTOP, Хигроскопско безбедносно капаче. Хромиран.

Оди до
562000.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Хигроскопско безбедносно капаче. Хромиран.

Технички податоци

Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Хигроскопско безбедносно капаче. Хромиран. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
SCIP code
c463c321-613e-4bd6-88f5-4afc1d4fe919

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi