Серија 5022

VALCAL, Автоматски отвор за воздух.

Оди до
502221.png
502221_dim~-~page-1.png
502221.png
502221_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Автоматски отвор за воздух.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Максимален притисок на испуштање воздух: 4 bar
Среден температурен опсег: 0–120 °C
Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Текст за опис
Автоматски отвор за воздух. Поврзување: G 1/4" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 4 bar. Среден температурен опсег: 0–120 °C. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
SCIP code
7f454ecf-4784-4233-931c-ce309c775ee7
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Автоматски отвор за воздух. Поврзување: G 3/8" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 4 bar. Среден температурен опсег: 0–120 °C. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
SCIP code
6b3761a0-949d-4c91-b73f-84c9240af1b2
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Автоматски отвор за воздух. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 4 bar. Среден температурен опсег: 0–120 °C. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
SCIP code
77c5faea-48d1-42ec-8a88-c3b6de2c9221

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi