Seritë 5022

VALCAL, Zgavër ajri automatike.

Shko te
502221.png
502221_dim~-~page-1.png
502221.png
502221_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Zgavër ajri automatike.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 4 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–120 °C
Lustër: krom
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Teksti i tenderit
Zgavër ajri automatike. Lidhjet: G 1/4" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 4 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–120 °C. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
SCIP code
7f454ecf-4784-4233-931c-ce309c775ee7
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Zgavër ajri automatike. Lidhjet: G 3/8" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 4 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–120 °C. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
SCIP code
6b3761a0-949d-4c91-b73f-84c9240af1b2
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Zgavër ajri automatike. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 4 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–120 °C. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
SCIP code
77c5faea-48d1-42ec-8a88-c3b6de2c9221

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi