Seritë 561

Rubinet me mbyllje automatike. E kromuar.

Shko te
561301.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rubinet me mbyllje automatike. E kromuar.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C
Lustër: krom
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës NË lidhje JO NË lidhje Shënim
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rubinet me mbyllje automatike. E kromuar. NË lidhje: G 3/8" (ISO 228-1) F. JO NË lidhje: G 3/8" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
SCIP code
b61c5304-1cde-4650-be58-f4669e4da238
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rubinet me mbyllje automatike. E kromuar. NË lidhje: G 1/2" (ISO 228-1) F. JO NË lidhje: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
SCIP code
01b7c6ea-8714-40a6-a701-16a9058b8898

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi