Серија 561

Вентил за автоматско исклучување. Хромиран.

Оди до
561301.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Вентил за автоматско исклучување. Хромиран.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 0–110 °C
Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување Забелешка
3D модели
Текст за опис
Вентил за автоматско исклучување. Хромиран. Поврзување: G 3/8" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: G 3/8" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–110 °C. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
SCIP code
b61c5304-1cde-4650-be58-f4669e4da238
3D модели
Текст за опис
Вентил за автоматско исклучување. Хромиран. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–110 °C. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
SCIP code
01b7c6ea-8714-40a6-a701-16a9058b8898

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi