Seritë 5621

Kapuç kundër vakumit.

Shko te
562100.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Kapuç kundër vakumit.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Shënim
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Kapuç kundër vakumit.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi