AQUASTOP®, Kapuç higroskopik sigurie.

Shko te
R59681.png
R59681_sez~-~page-1.png
R59681.png
R59681_sez~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Kapuç higroskopik sigurie.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Shënim
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kapuç higroskopik sigurie.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi