AQUASTOP®, Хигроскопско безбедносно капаче.

Оди до
R59681.png
R59681_sez~-~page-1.png
R59681.png
R59681_sez~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Хигроскопско безбедносно капаче.

Цртежи и спецификации

Број на дел Забелешка
3D модели
Текст за опис
Хигроскопско безбедносно капаче.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi