Seritë 561

Rubinet me mbyllje automatike.

Shko te
561300.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rubinet me mbyllje automatike.
Guarnicion PTFE në filetim.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet Shënim
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rubinet me mbyllje automatike. Guarnicion PTFE në filetim. Lidhjet: G 1/4" (ISO 228-1) F, hyrje. Lidhjet: G 3/8" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C. Materialet: Nikel.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Rubinet me mbyllje automatike. Guarnicion PTFE në filetim. Lidhjet: G 3/8" (ISO 228-1) F, hyrje. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C. Materialet: Nikel.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Rubinet me mbyllje automatike. Guarnicion PTFE në filetim. Lidhjet: G 3/8" (ISO 228-1) F, hyrje. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C. Materialet: Nikel.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Rubinet me mbyllje automatike. Guarnicion PTFE në filetim. Lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F, hyrje. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C. Materialet: Nikel.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi