Seritë 5020

MINICAL, Zgavër ajri automatike. Me kapuç higroskopik sigurie.

Shko te
502050.png
50205_dim~-~page-1.png
502050.png
50205_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Zgavër ajri automatike. Me kapuç higroskopik sigurie.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 2,5 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–120 °C
Materialet: Nikel

Certifikimet

WRAS

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Zgavër ajri automatike. Me kapuç higroskopik sigurie. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 2,5 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–120 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
aa1bcfbc-1df7-41c4-ab9b-0a4d698ac52c
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Zgavër ajri automatike. Me kapuç higroskopik sigurie. Lidhjet: G 1" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 2,5 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–120 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
ed7483b6-b714-44f2-bb08-9ba224754281

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi