Серија 5020

MINICAL, Автоматски отвор за воздух. Со хигроскопско безбедносно капаче.

Оди до
502050.png
50205_dim~-~page-1.png
502050.png
50205_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Автоматски отвор за воздух. Со хигроскопско безбедносно капаче.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Максимален притисок на испуштање воздух: 2,5 bar
Среден температурен опсег: 0–120 °C
Материјал: месинг

Сертификати

WRAS

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Автоматски отвор за воздух. Со хигроскопско безбедносно капаче. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 2,5 bar. Среден температурен опсег: 0–120 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
aa1bcfbc-1df7-41c4-ab9b-0a4d698ac52c
2D цртежи
Преземи
Преземи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Преземи
Текст за опис
Автоматски отвор за воздух. Со хигроскопско безбедносно капаче. Поврзување: G 1" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 2,5 bar. Среден температурен опсег: 0–120 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
ed7483b6-b714-44f2-bb08-9ba224754281

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi