Серија 5020

MINICAL, Автоматски отвор за воздух.

Оди до
502030.png
502030_sez~-~page-1.png
50203_dim~-~page-1.png
502030.png
502030_sez~-~page-1.png
50203_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Автоматски отвор за воздух.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Максимален притисок на испуштање воздух: 2,5 bar
Среден температурен опсег: 0–120 °C
Материјал: месинг

Сертификати

WRAS

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Преземи
Преземи
Текст за опис
Автоматски отвор за воздух. Поврзување: G 3/8" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 2,5 bar. Среден температурен опсег: 0–120 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
cf525b49-421a-4caa-b27c-bfdde7893c2a
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Автоматски отвор за воздух. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 2,5 bar. Среден температурен опсег: 0–120 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
b52182ec-136b-46d7-b5b7-ac065b9c6d28

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi