Seritë 5024

ROBOCAL, Zgavër ajri automatike.

Shko te
502420.png
502420_sez~-~page-1.png
502420_dim~-~page-1.png
502420.png
502420_sez~-~page-1.png
502420_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Zgavër ajri automatike.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 4 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–115 °C
Materialet: Nikel

Certifikimet

WRAS

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Zgavër ajri automatike. Lidhjet: G 1/4" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 4 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–115 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
4bc0cf28-b3ea-47ab-a904-3e28e4bb3d02
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Zgavër ajri automatike. Lidhjet: G 3/8" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 4 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–115 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
2151d880-f267-4d0a-9e5a-41c76537aa1b

Aplikimet

Caleffi Rep Locator
Caleffi Rep Locator