Серија 5024

ROBOCAL, Автоматски отвор за воздух.

Оди до
502420.png
502420_sez~-~page-1.png
502420_dim~-~page-1.png
502420.png
502420_sez~-~page-1.png
502420_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Автоматски отвор за воздух.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Максимален притисок на испуштање воздух: 4 bar
Среден температурен опсег: 0–115 °C
Материјал: месинг

Сертификати

WRAS
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Автоматски отвор за воздух. Поврзување: G 1/4" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 4 bar. Среден температурен опсег: 0–115 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
4bc0cf28-b3ea-47ab-a904-3e28e4bb3d02
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Автоматски отвор за воздух. Поврзување: G 3/8" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 4 bar. Среден температурен опсег: 0–115 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
2151d880-f267-4d0a-9e5a-41c76537aa1b

Апликации

Caleffi Rep Locator
Caleffi Rep Locator