Серија 5026

ROBOCAL, Автоматски отвор за воздух.

Оди до
502630.png
502630_dim~-~page-1.png
502630.png
502630_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Автоматски отвор за воздух.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Максимален притисок на испуштање воздух: 6 bar
Среден температурен опсег: 0–115 °C
Материјал: месинг

Сертификати

WRAS
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Автоматски отвор за воздух. Поврзување: G 3/8" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 6 bar. Среден температурен опсег: 0–115 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
0ff4d6ec-7dd9-47c3-b4dc-ac3e6fb686c6
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Автоматски отвор за воздух. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 6 bar. Среден температурен опсег: 0–115 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
d9e23f8a-5b4c-43da-b18c-e48816c66a41
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Автоматски отвор за воздух. Поврзување: G 3/8" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 6 bar. Среден температурен опсег: 0–115 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
5ccda887-ed9d-4b7b-a854-f21831d12a49

Апликации

Caleffi Rep Locator
Caleffi Rep Locator