Серија 5622

Антивакуумско капаче.

Оди до
562200.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Антивакуумско капаче.

Цртежи и спецификации

Број на дел
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Антивакуумско капаче.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi