Seritë 5026

ROBOCAL, Zgavër ajri automatike.

Shko te
502630.png
502630_dim~-~page-1.png
502630.png
502630_dim~-~page-1.png
Shfaq në 3D
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Zgavër ajri automatike.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 6 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–115 °C
Materialet: Nikel

Certifikimet

WRAS
PZH

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Zgavër ajri automatike. Lidhjet: G 3/8" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 6 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–115 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
0ff4d6ec-7dd9-47c3-b4dc-ac3e6fb686c6
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Zgavër ajri automatike. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 6 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–115 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
d9e23f8a-5b4c-43da-b18c-e48816c66a41
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Zgavër ajri automatike. Lidhjet: G 3/8" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 6 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–115 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
5ccda887-ed9d-4b7b-a854-f21831d12a49

Aplikimet

Caleffi Rep Locator
Caleffi Rep Locator