Seritë 551

DISCALAIR, Zgavër ajri automatike me rendiment të lartë.

Shko te
551004.png
551004_dim~-~page-1.png
551004_sez~-~page-1.png
551004.png
551004_dim~-~page-1.png
551004_sez~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Zgavër ajri automatike me rendiment të lartë.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C
Materialet: Nikel

Certifikimet

ACS

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Zgavër ajri automatike me rendiment të lartë. Lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
d8d60454-6e27-422d-9b30-8812a4e6f934

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi