Серија 551

DISCALAIR, Автоматски отвор за воздух со високи перформанси.

Оди до
551004.png
551004_dim~-~page-1.png
551004_sez~-~page-1.png
551004.png
551004_dim~-~page-1.png
551004_sez~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Автоматски отвор за воздух со високи перформанси.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Максимален притисок на испуштање воздух: 10 bar
Среден температурен опсег: 0–110 °C
Материјал: месинг

Сертификати

ACS

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Автоматски отвор за воздух со високи перформанси. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–110 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
d8d60454-6e27-422d-9b30-8812a4e6f934

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi