Seritë 5021

MINICAL, Zgavër ajri automatike.

Shko te
502132.png
502132_dim~-~page-1.png
502132.png
502132_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Zgavër ajri automatike.
Me rubinet me mbyllje automatike dhe kapuç higroskopik sigurie.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 2,5 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C
Lustër: krom
Materialet: Nikel

Certifikimet

WRAS

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Zgavër ajri automatike. Me rubinet me mbyllje automatike dhe kapuç higroskopik sigurie. Lidhjet: Ga 3/8" (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 2,5 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C. Lustër: krom.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Zgavër ajri automatike. Me rubinet me mbyllje automatike dhe kapuç higroskopik sigurie. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 2,5 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
SCIP code
28b734b2-12f6-4c6d-b8ad-90edd0e0886d

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi