Серија 5021

MINICAL, Автоматски отвор за воздух.

Оди до
502132.png
502132_dim~-~page-1.png
502132.png
502132_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Автоматски отвор за воздух.
Со вентил за автоматско исклучување и хигроскопско безбедносно капаче.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Максимален притисок на испуштање воздух: 2,5 bar
Среден температурен опсег: 0–110 °C
Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Сертификати

WRAS

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
3D модели
Текст за опис
Автоматски отвор за воздух. Со вентил за автоматско исклучување и хигроскопско безбедносно капаче. Поврзување: Ga 3/8" (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 2,5 bar. Среден температурен опсег: 0–110 °C. Завршница: хроматска.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Автоматски отвор за воздух. Со вентил за автоматско исклучување и хигроскопско безбедносно капаче. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 2,5 bar. Среден температурен опсег: 0–110 °C. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
SCIP code
28b734b2-12f6-4c6d-b8ad-90edd0e0886d

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi