AQUASTOP®, Kapuç higroskopik sigurie.

Shko te
R59720.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Kapuç higroskopik sigurie.

Të dhënat teknike

Lustër: krom
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kapuç higroskopik sigurie. Lustër: krom. Materialet: Nikel.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi