AQUASTOP®, Хигроскопско безбедносно капаче.

Оди до
R59720.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Хигроскопско безбедносно капаче.

Технички податоци

Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Хигроскопско безбедносно капаче. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi