Серија 507

AERCAL, Краен приклучок за радијатори со автоматски отвор за воздух.

Оди до
507611.png
507611_sez~-~page-1.png
507611_dim~-~page-1.png
507611.png
507611_sez~-~page-1.png
507611_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Краен приклучок за радијатори со автоматски отвор за воздух.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Максимален притисок на испуштање воздух: 6 bar
Среден температурен опсег: 5–100 °C
Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Краен приклучок за радијатори со автоматски отвор за воздух. Поврзување: G 1" A (ISO 228-1) M, право. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 6 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
SCIP code
c9c067b6-e321-4114-b79e-8e300322b3fd
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Краен приклучок за радијатори со автоматски отвор за воздух. Поврзување: G 1" A (ISO 228-1) M, лево. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 6 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
SCIP code
1a318bf2-448a-45a8-934b-d925a418f89c
3D модели
Текст за опис
Краен приклучок за радијатори со автоматски отвор за воздух. Поврзување: G 1 1/4" A (ISO 228-1) M, право. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 6 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
SCIP code
1173b616-9160-415b-ba6c-c98c7b54e8df
3D модели
Текст за опис
Краен приклучок за радијатори со автоматски отвор за воздух. Поврзување: G 1 1/4" A (ISO 228-1) M, лево. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 6 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
SCIP code
3db74dd0-3f15-4b3e-925e-a4d0a1b322e1

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi