Seritë 504

AERCAL, Zgavër ajri automatike për radiatorë.

Shko te
504401.png
504401_sez~-~page-1.png
504401_dim~-~page-1.png
504401.png
504401_sez~-~page-1.png
504401_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Zgavër ajri automatike për radiatorë.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 2,5 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C
Lustër: krom
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Zgavër ajri automatike për radiatorë. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 2,5 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
SCIP code
803cf62a-e49a-41b7-b701-8270dc8e40b3
Modele 3D
Teksti i tenderit
Zgavër ajri automatike për radiatorë. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 2,5 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
SCIP code
53b9c520-4554-4427-8ed3-6f2c86e78c44
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Zgavër ajri automatike për radiatorë. Lidhjet: G 1" A (ISO 228-1) M, djathtas. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 2,5 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
SCIP code
2d517a28-b160-497a-93b4-fa66606187a4
Modele 3D
Teksti i tenderit
Zgavër ajri automatike për radiatorë. Lidhjet: G 1" A (ISO 228-1) M, majtas. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 2,5 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
SCIP code
782032d6-8475-4e13-8608-937c4efd945b

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi