Серија 504

AERCAL, Автоматски отвор за воздух за радијатори.

Оди до
504401.png
504401_sez~-~page-1.png
504401_dim~-~page-1.png
504401.png
504401_sez~-~page-1.png
504401_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Автоматски отвор за воздух за радијатори.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Максимален притисок на испуштање воздух: 2,5 bar
Среден температурен опсег: 5–100 °C
Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Автоматски отвор за воздух за радијатори. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 2,5 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
SCIP code
803cf62a-e49a-41b7-b701-8270dc8e40b3
3D модели
Текст за опис
Автоматски отвор за воздух за радијатори. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 2,5 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
SCIP code
53b9c520-4554-4427-8ed3-6f2c86e78c44
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Автоматски отвор за воздух за радијатори. Поврзување: G 1" A (ISO 228-1) M, право. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 2,5 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
SCIP code
2d517a28-b160-497a-93b4-fa66606187a4
3D модели
Текст за опис
Автоматски отвор за воздух за радијатори. Поврзување: G 1" A (ISO 228-1) M, лево. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 2,5 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
SCIP code
782032d6-8475-4e13-8608-937c4efd945b

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi