SHFLETO KATEGORITË E

Valvula sigurie për sistemet e ujit shtëpiak

Valvula shfryrëse e sigurisë TP kontrollon dhe kufizon temperaturën dhe presionin e ujit të nxehtë në njësinë depozituese të ujit të nxehtë shtëpiak dhe e parandalon atë që të arrijë temperatura mbi 100 °C, me formimin e avujve të ujit.